فست فود ، دشمن مغز
فست فود ها یکی از بلایای غیر طبیعی است که بشر به دست خود بر خود نازل کرده است.
این نوع از غذاهای زیانبار به نحوی مرموز با روشنفکری و تفکر و تحصیل گره خورده است.
بسیاری با فکر صرفهجویی در وقت و دریافت غذای آماده و سریع ، بسیاری از وقت خود را در ساعات بعدی صرف عوارض آن میکنند.
فستفودها خوشمزه ، لذیذ و مطبوع هستند ، چرا که سرشار از چربی های غیر مجاز و افزودنیها و طعم دهنده های مصنوعی و رنگهای اشتها برانگیز شیمیایی و تردی ناشی از سرخ شدن می باشند
میزان چربی موجود در فست فودها بسیار بیشتر از حد قابل قبول چربی در غذای سالم است و بدتر از آن این که این چربی ، معمولاً از روغنهای جامد و هیدروژنه و چند بار مصرف می باشد که قطعاً سرطان زاست و علاوه بر آن بیماری های قلبی عروقی و چربی و فشارخون را نیز به دنبال دارد.
چربی موجب دیر هضمی غذا میشود و غذایی که سخت حذف شود ، انرژی و تمرکز بدن را در دستگاه گوارش جمع میکند و سایر سیستمها مانند سیستم مغز و اعصاب را کم خون و کم انرژی باقی می گذارند و این یعنی کاهش تمرکز ذهن و یادگیری